Hvordan velge riktig sexleketøy til ham?

Enten du er førstegangskjøper eller har skuffen full: de aller fleste trenger litt veiledning når de skal gå til innkjøp av nytt sexleketøy. Utvalget er nemlig så stort at selv den mest erfarne kan gå seg vill i den seksuelle jungelen. For å hjelpe deg med å ta valget, får du nå kort informasjon om de mest populære sexleketøyene for herrer.

Ereksjonsringen

Folk har gjerne en oppfatning om at kun menn som sliter med potensen har behov for en ereksjonsring. Det er ikke helt riktig. Det er nemlig sånn at også menn uten potensproblemer går til innkjøp av denne geniale ringen. Ringen kommer i materialer som gummi og silikon, og hvor mye den strammer varierer fra ring til ring. Den festes nederst på penis og holder på blodtilstrømningen, slik at man blir mer følsom og gjerne klarer å holde på ereksjonen lenger. Dermed vil det også oppleves som mer intenst under utløsning.

For deg som vil krydre parforholdet.

PENISRING: For deg som vil krydre parforholdet.

Penisringen

Den ligner på ereksjonsringen, men det er én vesentlig forskjell. Penisringene har gjerne en vibrator festet til seg, som skrus på under samleiet. Den kan være plassert slik at den treffer kvinnens klitoris og dermed bygger opp under hennes orgasme. Den kan også vibrere mot testiklene som en ekstra pirrer. Eller begge deler samtidig, om du vil! Denne passer bra for deg som er i forhold og vil krydre sexlivet.

Fleshlighten

Det er ikke nødvendigvis sånn at bare single menn eier en fleshlight. 80% av alle gutter i aldersgruppen 16 – 25 innrømmer å ha eid det som på godt norsk kalles en lommefitte. Det kan være en fin treningskamerat om man ønsker å trene på utholdenhet eller har en kjæreste som bor langt unna. Den kommer naturligvis også godt med om man er singel og er lei av den evige jakten. Fleshlightene kommer i forskjellige former og farger: det finnes til og med dem som er en tro kopi av ekte pornostjerner.

 

Kilder: Kondomeriet.no