Få tilgang til Netflix i alle verdens land

smartflix

Strømmetjenesten Netflix blir stadig mer og mer populær, og er nå tilgjengelig i over 190 land. Grunnet rettighetskrav fra produsentene bak filmer og TV-serier er utvalget svært varierende fra land til land, og mange ønsker å få tilgang til andre lands Netflix-kataloger for å kunne se innhold som ikke er tilgjengelig her i Norge. Dette kan man gjøre ved hjelp av VPN- og proxy-tjenester, som lurer maskinen din til å tro at du er i et annet land, og dermed får tilgang til dette landets Netflix-innhold.

Enkel løsning med Smartflix

Den enkleste måten å få tilgang til hele det globale utvalget til Netflix er tjenesten Smartflix. Smartflix er et program du laster ned på datamaskinen din, åpner opp utenfor nettleseren og med en gang får tilgang til alle videoene Netflix tilbyr verden over. I tjenesten kan du lett se og søke gjennom utvalget, få info om videoen, og i hvilket land den er tilgjengelig. Får å starte videoen du ønsker å se trykker du bare på play-knappen, og Smartflix’ innebygde proxy-tjeneste vil automatisk justere nettverksinnstillingene så videoen kan spilles av fra det landet den er tilgjengelig i. Så lett er det altså å få tilgang til de 14 000 videoene som Netflix tilbyr verden over, i stedet for de 2000 videoene som er tilgjengelig her i Norge.

 

Kilder: http://www.dinside.no/935726/slik-faar-du-hele-netflix-utvalget

https://www.smartflix.io/