Dugnad for øvingsrom

I gamle høgskolebygget i Volda har en lokal bedrift nylig åpnet opp for at lokale band og musikere skal kunne samle seg for å øve med tilgang til skikkelig utstyr. Dette kommer som en gladmelding for de mange musikalske studentene som ikke har tilgang til Høyskolens øvingsrom.

Jeg og mitt band hadde store problemer med å finne lokaler å øve i Volda. Høyskolen slipper bare inn musikkstudenter, mens den videregående skolen krever for mye penger per øving til at et stipend strekker til. Dermed var det med stor glede jeg dro med meg de andre bandmedlemmene på dugnad for å gjøre øvingsrommet klart til bruk.

Nå når alt utstyret har kommet på plass og anlegget er rigget opp har vi endelig fått kommet i gang med øvingen til å forhåpentligvis kunne få tak i noen spillejobber mellom de harde studiedagene.

 Det blir en spennende blanding, kommenterer Lasse, og legger vekt på at de forskjellige bandmedlemmene alle har veldig forskjellige musikalske bakgrunner.

Bedriften som står bak dette tilbudet ønsker å skape større muligheter for lokale musikere gjennom å arrangere jevnlige konserter hvor lokale musikere får vise seg frem og kanskje tjene noen slanter gjennom sin hobby. Samtidig håper han dette kan forsterke Voldas allerede sterke uteliv og skape større bredde i den tilgjengelige underholdningen.