HVO-studenter skal sette nasjonal dagsorden

Under det første ordinære landsmøtet til Norsk studentorganisasjon (NSO) gjorde Volda seg godt bemerket, og flere lokale studentbroilere inntok sentrale posisjoner.

Over 200 studenter fra hele landet var i helgen samlet i Tønsberg for å bestemme hovedretningen for norsk studentpolitikk for årene fremover. I tillegg til en rekke prominente gjester og delegater, var også Volda-studentene representert med hele syv personer.

I tillegg til vedtak av politikk for studiefinansiering, studentboliger og andre fokusområder, ble det også gjennomført valg av representanter i ulike komiteer og utvalg i NSO.

Grete Forsmo fra Høgskulen ble valgt som medlem av valgkomiteen i NSO. Foto: HVO

Tidligere leder av Studenttinget i Volda, Grete Forsmo, vil i det kommende året sitte i valgkomiteen. Det betyr at hun vil være sentral når neste landsmøte igjen skal velge nytt arbeidsutvalg. Grete gleder seg til arbeidet:

– Dette er en unik mulighet for å fremdeles være med å påvirke studentpolitikken, og jeg kommer til å jobbe knallhardt for å alltid finne de beste kandidatene, sier nordlendingen.

Volda blir også representert i komitè for velferds- og likestillingspolitikk. Amanda Isaksen ble søndag valgt inn i komiteen.

Les mer om landsmøtet i Norsk studentorganisasjon på student.no