PR-blogg kobler studenter til bransjen

PRiVolda.no er en blogg laget av studenter ved Bachelorgradsstudiet i PR, kommunikasjon og media ved Høgskulen i Volda. Studentene deler tanker og meninger om faget, forteller om skolehverdagen og diskuterer ulike temaer innen PR, media og kommunikasjon.

PRiVolda faksimile

 Koblingspunkt

– Vi håper at bloggen blir et koblingspunkt mellom PR-studenter og PR-bransjen. Vi ønsker å sette oss på kartet, bli sett og hørt, sier Kristin Sævig som er ansvarlig redaktør for PR-bloggen i Volda.

Public Relations (PR) er et fagbegrep under media og kommunikasjon, som på norsk kan oversettes til informasjon og samfunnskontakt. Alle PR-studentene ved Høgskulen i Volda publiserer innlegg, og de velger selv hva de ønsker å skrive om.

Blogg-redaktør Kristin Sævig.

– Vi er seks personer som er i redaksjonen, det er vi som godkjenner innleggene før de publiseres på bloggen, forklarer Kristin.

Folk er veldig flinke og engasjerte. Mange har meldt sin interesse for å skrive innlegg og dele sine tanker på bloggen. Det blir satt stor pris på. Både tilbakemeldingene og innleggene er veldig gode så langt. Studentene har også fått tilbakemeldinger fra folk i PR-bransjen allerede.

– Blant annen har kommunikasjonssjefen i Norsk Tipping har kommet med en veldig god kommentar på et av innleggene. Det er veldig gøy. Ellers er det mange som følger oss på Twitter, forteller Kristin.

– Målet vårt med bloggen er å bli sett av både PR-studenter, folk i bransjen og andre som er interessert i faget og yrket, avslutter hun.