Behov for en avlastingshelg?

Bilde: www.studentsamskipnaden.noStudentsamskipnaden  (SfS) tilbyr studenter med barn i barnehage og skolealder  helgeavlastning enkelte helger i året. Dette vil studenter fra førskoleutdanningen ved Høskulen ta hånd om.

Dette er et tilbud for deg som ønsker en frihelg, tid til å lese til eksamen eller rett og slett bare være sosial. I følge Ann-Kristin Myklebust på SfS i Volda har det vært lite interesse for tilbudet.

 – Bare i forrige halvår måtte vi avlyse 3-4 helger. Dette er dumt, for dersom ingen benytter seg av tilbudet vil det falle bort, informerer Myklebust.

SfS har tidligere i år lagt ut spørreundersøkelser på deres nettsider der tilbakemeldingene har vært at de fleste ikke har barn, eller at de som har barn benytter seg av familie og venner.

 

SfS vil informere de nye studentene i Volda om tilbudet til neste semester. Både på SfS og Høgskulens nettsider og ved at de går rundt i klasserommene til første klasse. Forhåpentligvis vil flere småbarnsforeldre benytte seg av avlastningstilbudet til høsten.